Akikkel hasonló értékeket vallunk, hasonló irányba mutató céljaink vannak, örömmel működünk együtt...

Ökoszolgálat

Az Ökoszolgálat Alapítvány Magyarország első lakossági környezeti tanácsadó irodája. Igazi 'világos zöldekként' abban hisznek, hogy elsősorban  nem tiltakozással, tagadással, hanem pozitív alternatívák felmutatásával tudnak tenni a környezettudatos életmódra nevelésért.

Felelős Gasztohős

A Felelős Gasztrohős kampány az Ökológiai Evolúció (ÖKOLÚCIÓ) Alapítvány kezdeményezése. Céljuk az étkezéssel kapcsolatos -történjen az otthon vagy vendéglőben- felelős döntések ösztönzése.

Pandora Egyesület

A mélyökológia és az önkéntes egyszerűség szemléletmódok és azok gyakorlati megvalósítási lehetőségeinek megismertetésével, oktatási programokkal foglalkoznak, előadások keretében, hazai és külföldi szakemberek bevonásával.

Messzelátó Egyesület

A Messzelátó Egyesület a természetvédelem, környezetvédelem, oktatás és a kultúra területén munkálkodik egy olyan sokszínű, értékközpontú, fenntartható társadalom megvalósítása érdekében, amely emberi léptékű, nyitott, és öntevékeny közösségek együttműködésén alapszik.

Kisközösségek Program

Az ökológiai válság mengszüntetéséhez az emberek közötti együttműködésnek a mainál sokkal inkább előtérbe kellene kerülnie. A Kisközösségek program azon dolgozik, hogy az emberek kis közösségeket alkotva támogassák, segítség egymást és tegyenek saját önnfentartó életük kialakításához.

Everness Fesztivál

Az Everness Fesztivál egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Öt nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján.

 

Partnereink:

         

 

 

 

 

 



Tarts lépést a szezonnal!

Itt lehet feliratkozni a hírlevelünkre.