Bio joghurt natúr 150g

Termelő: Naszálytej
Ár: 370 Ft/db
Menny.:
Hűtőben tárolandó. Eltartható max 30 napig!
A biotejről:
  • a biogazdálkodás során a teheneket nem kezelik antibiotikumokkal, nem kapnak mesterséges hozamfokozókat, így azok maradványai nem kerülhetnek a szervezetünkbe, 
  • a biogazdálkodás olyan gazdálkodási forma, mely szerves trágyázáson, biológiai növényvédelmen és természetes biológiai ciklusokon alapul, így a tehenek takarmánya nem tartalmaz sem szintetikus műtrágyából, növényvédőszerből származó vegyszermaradványokat, sem génmanipulált összetevőket,
  • a biotejtermékek nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges élelmiszer-adalékanyagokat.
Bio jelöléssel csak azok az élelmiszerek forgalmazhatóak, amelyeket az európai uniós jogszabályi előírások betartásával és elismert ellenőrző szerv ellenőrzése mellett termeltek, dolgoztak fel, illetve importáltak.
 
Zöldfarm
 
A Zöldfarm egy megbízható, kiváló minőségű bio alapanyagokból előállított biotermékcsalád neve. A Zöldfarm azokhoz az egészségtudatos fogyasztókhoz szól, akik arra törekednek, hogy nap mint nap maximálisan hozzájárulhassanak maguk és családjuk egészségének megőrzéséhez. A Zöldfarm a magyar biotejtermék piacon egy olyan jól bevezetett, ismert márkakánt van jelen, amely a legtöbb tejtermék kategóriát átöleli: a tejtől a tejfölön át egészen a gyümölcsös joghurtokig.
 
A Naszálytej Zrt. megkülönböztetett gondossággal kezeli és kíméletesen dolgozza fel a biotejet minden más tejtől elkülönítve, így annak beltartalmi értékei változatlanul megmaradnak. A minőségmegőrzés fontos része a rendkívül gyors, korszerű technológia, amely a fejéstől számított 12 órán belül biztosítja a tej feldolgozását kiváló minőségben.
 

A Zöldfarm biotejtermékek értékeit a biogazdálkodásból származó biotej biztosítja, melynek eredetét az Európai Unió által elismert ellenőrző szerv, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. szavatolja. A Biokontroll Kft. HU-ÖKO-01 jelöléssel tanúsítja a szigorú követelményeknek való megfelelőséget.

Írj véleményt

A neved:


Véleményed / hozzászólásod / építő jellegű kritikád: Megjegyzés: a HTML kód nem jelenik meg!

Írd be a lentebbi kódot: