Bio tofu, füstölt, 300g

Termelő: Naszálytej
Ár: 1 100 Ft/db
Menny.:

Hűtőben tárolandó. Eltartható max 30 napig!

A világon az egyik legnépszerűbb szójatermék a tofu, amely sajtkészítési eljárással készül. Abban különbözik a ma divatos reformélelmiszerek többségétől, hogy gyártása több mint 2000 éve ismert a Távol-Keleten, ahol ma is értékes, kedvelt élelmiszer. Kitűnő teljes értékű fehérjeforrás, amely lelki nyugalmunkat, kiegyensúlyozottságunkat biztosítja, testi-lelki erőt ad, egészségünket szolgálja.

Ez az egzotikus, semleges ízű, koleszterinmentes alapanyag a konyhaművészet bármely fűszerének felhasználásával az ízesítések végtelen változatát biztosítja, így sós és édes ételek is készíthetők belőle. Bármely nemzeti konyhakultúrába alapanyagként beilleszthető, akár a hagyományos magyar konyha teljes skáláját megalkothatjuk vele. Felveszi azoknak az élelmiszereknek az ízanyagát, amelyekkel együtt készíthető.

Rövid párolási, sütési időt igényel, a főzés során nem veszít értékeiből. Semleges íze miatt több fűszert igényel. A magyaros ízeket kedvelő fogyasztóknak cégünk kifejlesztette az ízesített tofukat, melyek nyersen fogyasztva is élvezetesek, valamint számtalan étel készíthető belőlük.

A bio Toffini termékcsalád gyártásához csak és kizárólag bio alapanyagokat használunk ilyen formán természetes füst aromát amely keményfa keverék elégetésével felszálló füst, vízben való beoldásával nyert természetes készítmény.

Tárolás: ha felbontotta a tofut, de egyszerre nem fogyasztotta el, akkor friss vízzel teli edényben a hűtőben még napokig eláll. Toffini Tofu termékeinket vacuum csomagolásban hozzuk forgalomba, mely hűtött környezetben akár 30 napig is frissen tartja a kiváló minőségű tofut.

 

Írj véleményt

A neved:


Véleményed / hozzászólásod / építő jellegű kritikád: Megjegyzés: a HTML kód nem jelenik meg!

Írd be a lentebbi kódot: